Aerovironment передасть Україні понад 100 безпілотних авіаційних комплексів Quantix Recon

Американський виробник безпілотних літальних апаратів Aerovironment передасть Україні понад 100 безпілотних авіаційних комплексів Quantix Recon, а також надасть послуги з навчання Міністерства оборони та територіальних військ, повідомляє Aerovironment.

“У міру посилення боротьби українських збройних сил за захист своєї батьківщини та свободи своєї нації від вторгнення Росії їх потреба у рішеннях, які можуть забезпечити захист сил та можливості їх збільшення, зберігається. Це пожертвування надасть операторам інструмент, який може літати непоміченим для сил супротивника та не піддаватися впливу радіочастотних глушників, щоб проводити точну та швидку розвідку віддалених, недоступних областей поля бою, що динамічно змінюється”, – передає Aerovironment слова президента і виконавчого директора компанії Вахіда Навабі.

Безпілотний літальний апарат Quantix Recon компанії AeroVironment може обстежити до 1,6 квадратних кілометрів (0,6 квадратних миль) або 20 погонних кілометрів (12,4 миль) за 45-хвилинний політ із однією батареєю.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.