Політика

Україна й Канада заморозили переговори про розширення ЗВТ на сферу послуг та інвестицій до завершення війни – Мінекономіки

Україна та Канада домовилися продовжити переговори про розширення угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) на сферу послуг та інвестицій після завершення війни, повідомило Міністерство економіки за підсумками онлайн-зустрічі заступника міністра – торгового представника України Тараса Качки з президентом Канадсько-Української торгової палати Зеноном Потичним і представниками канадського бізнесу.

Сторони також домовилися продовжити активний діалог щодо залучення економічної, фінансової та експертної допомоги Канади до критично важливих секторів української економіки, а також про подальшу взаємодію в розширенні присутності канадських інвесторів в Україні, зазначило Мінекономіки.

“Ми вдячні нашим канадським партнерам за постійну участь у забезпеченні роботи фондів відновлення та трансформації економіки України, підтримки малого й середнього бізнесу, відновлення зруйнованого майна та інфраструктури. Ми також зацікавлені в розширенні торгівлі з Канадою через подальшу лібералізацію Угоди про вільну торгівлю на сфери послуг та інвестицій”, – цитує міністерство Качку.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.