Як самостійно виправити помилку у заяві «єДопомога»

Багато внутрішньо переміщених осіб жодного разу не отримували виплати, які надають переселенцям міжнародні організації. Причиною таких затримок у більшості випадків є помилки, які були зроблені під час подання заявки в «єДопомога».

Водночас кожна людина, яка хоче виправити помилку, може це зробити навіть після того, як у додатку підтвердили реєстрацію. Достатньо лише мати гаджет та доступ до інтернету.

Як виправити помилку

Перш за все, потрібно зайти на сайт «єДопомога» та обрати на головній сторінці «Виплати від міжнародних організацій».

Після цього треба натиснути кнопку «Перевірити статус заявки» та заповнити два поля: вказати свій ідентифікаційний код, ввести номер телефону і натиснути кнопку «Перевірити статус».

Коли на екрані з’явиться інформація, на якій стадії обробки перебуває ваша заявка, натисніть «Відізвати і подати нову заявку».

Далі залишається лише знову подати заявку на отримання грошової допомоги, але вже з виправленими помилками.

Пам’ятайте, що рішення про надання допомоги і суму виплат ухвалюють міжнародні організації самостійно. Як і раніше, у пріоритеті залишаються люди, які мають певні соціальні статуси: особа з інвалідністю, пенсіонер, малозабезпечені люди, переселенці та інші.

Що робити, якщо немає доступу до інтернету (не вмієте користуватись)

Якщо не виходить оформити чи внести правки у заявку самостійно заповнити заявку, можна звернутися по допомогу до найближчого відділення банку.

З собою обов’язково потрібно мати такі документи:

  • паспорт,
  • ідентифікаційний код,
  • номер свого мобільного телефону,
  • IBAN – міжнародний банківський рахунок вашої картки.

Якщо немає банківської карти, то потрібно вказати поштовий індекс «Укрпошти» і тоді виплати прийдуть у відділення пошти.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.