Милованов: субсидії на газ не будуть ефективними

Радник глави Офісу президента, ексміністр економіки Тимофій Милованов заявив, що субсидії на газ не будуть ефективними і назвав тих, кому доведеться платити.

Читати далі

У Карпатах перевірять гірськолижні курорти щодо дотримання карантину

Перевірку гірськолижних курортів в Карпатах на предмет дотримання жорсткого карантину проводитимуть МОЗ спільно з Національною поліцією.

Читати далі

Розпалення ворожнечі: Нацрада перевірить NewsOne

Національна рада з питань телерадіомовлення заявила про позапланову перевірку телеканалу «NewsOne» через ознаки розпалювання ворожнечі.

Читати далі

В Україні планують заборонити «акустичне насильство» у громадському транспорті

У разі прийняття проєкту закону, слухати музику та дивитись фільми у рейсових автобусах та іншому громадському транспорті можна буде лише в індивідуальних навушниках.

Читати далі

Організація «тітушок» під час Майдану: суд у Дніпрі виправдав ексначальників міліції

Колишніх міліцейських керівників Дніпра та області суд виправдав від звинувачень в організації «тітушок» під час Революції Гідності.

Читати далі

ЄСПЛ прийняв до розгляду позов України проти РФ щодо Криму

Європейський суд з прав людини ухвалив перше рішення у справі «Україна проти Росії»

Читати далі

Саманта Пауер очолила USAID

Нова очільниця організації відома українцям фразою: «Злодій може вкрасти власність, але це не дає йому права володіти цією власністю» – це було відповіддю Чуркіну на слова про «законність референдуму» в Криму.

Читати далі

Штрафи через відсутність масок за новими правилами: що змінилося

Сьогодні набув чинності закон, який дозволяє штрафувати власників бізнесу за відсутність масок або респіраторів у відвідувачів.

Читати далі