Казанський: У глави адміністрації Путіна здали нерви і він посунув Гризлова

Заступник глави адміністрації Путіна Козак брав участь у засіданні ТКГ замість Гризлова. Більш того, він «безцеремонно відсунув Гризлова з кадра і зайняв його крісло».

Про це пише член української делегації в ТКГ Денис Казанський в Телеграм-каналі, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Сьогодні, 21 січня, проходило чергове засідання Тристоронньої контактної групи у режимі відеоконференції. Проте цього разу особисто з’явився заступник глави адміністрації Путіна Дмитро Козак.

«У ТКГ сьогодні була неординарна ситуація. На переговори прийшов Дмитро Козак. Раніше він  жодного разу не брав у них участі (Росію представляє Гризлов), але сьогодні досить безцеремонно відсунув Гризлова з кадра і зайняв його крісло», – написав Казанський.

Він зазначив, що Козак був вкрай роздратований і говорив дуже емоційно, вимагаючи, щоб учасники зустрічі обговорювали «дорожню карту», яку запропоновала Росія через своїх маріонеток в ОРДЛО.

«Видно, що у Козака здають нерви. Очевидно, начальство вимагає результату, якого немає. Тому сьогодні ситуація змінилася кардинально – якщо зазвичай росіяни ховаються за своїми смоляними опудалами і намагаються говорити поменше, то сьогодні довелося виходити на перший план вже самому заступнику керівника адміністрації президента РФ», – додав Казанський.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.