Посольство Франції продовжуватиме працювати у Львові

Посольство Франції в Україні продовжить працювати у Львові, повідомив посол Франції в Україні Етьєн де Понсен.

“Французьке посольство продовжує свою роботу у Львові. Ми продовжуємо працювати та підтримувати нашу солідарність. Наша присутність – це досить потужний сигнал підтримки Франції українському уряду, а також українському народу”, – сказав де Понсен на брифінгу в українському медіацентрі у Львові у понеділок.

Він уточнив, що перебуває у Львові разом із невеликою командою з 10 осіб.

“Ми працюємо, щоб надавати підтримку вашій країні, яка наразі перебуває під вторгненням Росії. Ми співпрацюємо з органами вашої центральної влади, зокрема із президентом Зеленським, у нас дружні стосунки протягом років. Запевняю вас, що ми залишатимемося у Львові, продовжуватимемо свою роботу наступними днями і навіть тижнями”, – зазначив де Понсен.

Дипломат поінформував, що в наступні декілька днів очікується прибуття нової партії гуманітарної допомоги Україні від Франції.

“Крім цієї допомоги, ми також надаємо машини для пожежників, а також карети швидкої допомоги, які оснащені всім новим обладнанням”, – сказав де Понсен.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.