Події

Путін лякає росіян можливістю розміщення Вашингтоном в Україні гіперзвукової зброї для атак на РФ

Росія знає, коли в США з’явиться гіперзвукова зброя, її можуть поставити до України і під цим прикриттям озброювати та штовхати до Росії екстремістів, зокрема до Криму.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на розширеному засіданні колегії Міноборони РФ у вівторок.

“У США немає поки що гіперзвукової зброї, але ми знаємо, коли вона з’явиться. Це ж не приховати, все фіксується. Випробування відбуваються успішно, неуспішно – ясно, нам приблизно зрозуміло, коли це буде. Ну, і поставлять до України гіперзвукову зброю”, — сказав Путін.

“Це не означає, завтра її застосовуватимуть, тому що у нас “Циркон” вже є, а в них поки що немає. Не означає, що завтра застосовуватимуть, але під цим прикриттям озброять і штовхатимуть на Росію екстремістів із сусідньої держави, зокрема на окремі регіони РФ, скажімо, на Крим. За вигідних, як вони вважають, для себе обставин”, — зазначив він.

“Вони що, думають, ми не бачимо цих загроз, або думають, що ми безвільно дивитимемося на загрози, що створюються для Росії?” — додав президент країни-агресора.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.