Донецька областьНовиниПодії

Журналісти звинувачують керівництво Слов’янська у загибелі людей

Сайт об’єднання “Журналісти проти корупції” опублікував жорстку за змістом замітку, в якій керівництво Слов’янську звинувачується у загибелі людей.

“Вже майже два роки із-за безгосподарного, недбалого, безвідповідального ставлення до своїх службових обов’язків, з боку бюрократів та негідників Слов’янської військової цивільної адміністрації, а також іншого чиновницького непотребу, на відрізку дороги по вулиці Сучасній у Слов’янську, гинуть наші військові, медики та волонтери, – повідомляє сайт.

Відсутність будь-яких дорожніх знаків, світловідбивних відбійників призводить до щоденних аварій та травмувань людей, а найчастіше до їх загибелі.

Жодної адекватної реакції на численні скарги громадян з проханням хоча б якось налагодити дорожній рух на відрізку дороги по вулиці із яскравою назвою «Сучасна», небайдужі громадяни не отримали. Так і залишається їм щодня знімати жахливі аварії та смерті наших громадян, серед яких кожен другий це наші захисники, військові, які загинули від чиновницької байдужості та бюрократичної залежності.

Одна з таких сталася кілька днів тому, п’ятнадцятого серпня. В аварії загинули наші військові! На відео та фото видні наслідки аварії.

Що скажуть матері загиблого? Ваш син загинув під час дорожньо-транспортної пригоди?! Пішов захищати рідну землю зі зброєю в руках, а загинув від кулькової ручки чиновника?

А волонтери, що скажуть?! Не довезли бійцям пікап, оскільки без дорожніх знаків та будь-якої розмітки, розбили авто на дорозі у Слов’янську?

На відео, видні результати! Кладовище автівок, які злетіли з дороги із-за необлаштованої ділянки дороги по вулиці Сучасній.

А це, автомобілі як військових, так і волонтерів, які везли ці авто для ЗСУ.

Під час виходу публікації, 17 серпня, сталася чергова аварія, внаслідок якої двоє чоловіків поранені. Як повідомили місцеві мешканці, під час очікування на швидку, ще одне авто ледве не злетіло з дороги…

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.