Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: ЗСУ мають успіх під Бахмутом, рф вбила одного мирного жителя

Упродовж 21 серпня окупанти обстрілювали населені пункти Донеччини з різних видів озброєння. Під воггнем були потрапили Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Вугледар, Старомайорське. На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут.

За інформацією очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, росіяни вбили одного цивільного.

На Волноваському напрямку у Вугледарській громаді пошкоджено будинок і господарчі споруди у Новоукраїнці, під вогнем Богоявленка і Вугледар. У Великоновосілківській громаді пошкоджено 3 будинки у Шахтарському.

На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала двох танкових обстрілів — без жертв. У Курахівській громаді обстріляні Гірник і Гостре. У Мар’їнській громаді під обстрілами Красногорівка і Максимільянівка.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді пошкоджено 4 будинки у Торецьку і лінії електропередач у Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 багатоповерхівки і промислову будівлю. У Никифорівці Соледарської громади пошкоджено будинок і гімназію.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді зруйновано 4 будинки, пошкоджено будинок і школу. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. Лиманська громада зазнала 7 обстрілів.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, протягом минулої доби:

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Твердохлібового, Торського, Білогорівки та Серебрянського лісництва Луганської області. Артилерійських обстрілів противника зазнали близько 15 населених пунктів, зокрема Кармазинівка, Невське, Кремінна, Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Спірне Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Кліщіївки Донецької області. Завдав авіаційних ударів в районах Веселого, Привілля та Курдюмівки Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів противника постраждали понад 20 населених пунктів, серед них Привілля, Оріхово-Василівка, Маркове, Богданівка, Часів Яр, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники продовжують стримувати наступ російських військ в районі Авдіївки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Олександропіль, Степове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське, Невельське, Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Ворог завдав авіаційних ударів в районах Мар’їнки та Новомихайлівки. Артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Желанне Друге, Красногорівка, Мар’їнка, Побєда, Єлизаветівка, Новомихайлівка Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.