CуспільствоНаука та освітаНовини

В Україні стартує конкурс від ЄС для шкіл, які створять соціальні підприємства

Міжнародний проєкт StudBizEU відкриває гранти для шкіл з усієї України, які планують створили власні підприємства.

Ідеться про 2-річний проєкт, який реалізує українська освітня платформа School of ME. Головна мета – навчати молодь соціальному підприємництву, шляхом створення культури та практики запуску соціального підприємства у закладах освіти.

Про проєкт

Протягом кількох місяців відбір пройдуть 15 навчальних закладів з усієї України на яких чекають тренінгові сесії зі створення соціального шкільного підприємництва (прибуткового бізнесу, який має соціальну мету).

Надалі учасники позмагаються за комплексну підтримку у створенні соціального шкільного підприємництва, яка включатиме супровід проєкту молодіжними центрами, додаткову навчальну програму для учнів, а також грантову підтримку.

Заявка на участь за посиланням. Вона заповнюється представником закладу освіти, який готовий стати куратором майбутньої шкільної компанії.

Дедлайн подачі анкет – 13.12.2023, 23:59.

У конкурсі можуть брати участь заклади освіти державної/комунальної форми власності для учнів 8-11 класів з усіх регіонів України.

Будь-які питання можна писати на пошту hello@schoolofme.me.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.