Мендель заявила, що Зеленський не пропонував посаду Стерненку, але є свідки

Адвокат екслідера місцевого “Правого сектору” Сергія Стерненка Масі Найєм заявив, що президент Володимир Зеленський пропонував Стерненку посаду в одному з правоохоронних органів.

Про це Найєм написав у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Прессекретарка президента Зеленського Юлія Мендель у коментарі УП заявила, що він не втручається у розслідування і не тисне на правоохоронні органи в будь-якій справі. Крім того, “не пропонував Сергію Стерненку жодних посад. Зеленський наголошував і наголошує, що покладається на незалежність і справедливість правоохоронної системи у розслідуваннях”.

Проте Адвокат екслідера місцевого “Правого сектору” Сергія Стерненка Масі Найєм спростовує її слова.

“Юлія Мендель (заявила – ред): “Зеленський не втручається в слідство і не пропонував Стерненку посад”. Це неправда. Я особисто був на зустрічі, на якій Президент пропонував йому посаду. Зі мною також було щонайменше десятеро людей”, – зазначив він.

За його словами, Стерненку “пропонували посаду в одному з правоохоронних органів”. Зустріч була у червні 2019 року і на ній був присутній на той час керівник Офісу президента Андрій Богдан.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.