Нацрада просить ОАСК анулювати ліцензію телеканалу «112 Україна»

Наразі до ОАСК вже надійшло три позови, у яких йдеться про різні періоди перевірок телеканалу.

Про це повідомляє пресслужба суду, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулась до Окружного адміністративного суду Києва з проханням анулювати ліцензію телеканалу «112 Україна».

Йдеться про анулювання ліцензії на мовлення для «Телерадіокомпанії «112-ТВ», яка працює під логотипом «112 Україна». Зазначається, що телеканал вчасно не надав повний перелік документів, необхідних для здійснення безвиїзної перевірки.

За їхніми даними, ненадання цих документів є «відмовою ліцензіата у її проведенні». Це, згідно із законом, є підставою для звернення до суду про анулювання ліцензії на мовлення.

Читайте також: У Нацраді пояснили, чому не зможуть завадити реінкарнації каналів Медведчука

Загалом до суду надійшло три позови, у яких йдеться про різні періоди перевірок. Наразі ОАСК вирішує, чи відкривати провадження за цими адміністративними позовами.

Нагадаємо. Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій щодо нардепа з фракції «ОПЗЖ» Тараса Козака та телеканалів «ZIK», «112 Україна», «NewsOne».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.