Жовква закликав європейський бізнес приєднатися до повоєнного економічного відновлення України

Заступник глави Офісу президента Ігор Жовква закликав представників європейського бізнесу приєднатися до повоєнного економічного відновлення України.

“Закликав європейських економічних гігантів приєднатися до повоєнного економічного відновлення України, зокрема шляхом надання грантів та інвестування в галузі промисловості та сільського господарства, відкриття нових підприємств або відновлення чинних”, – написав Жовква у фейсбуці за підсумками конференції Соціально-економічного комітету ЄС з повоєнного відновлення України.

Він також закликав співрозмовників підтримати заявку України на повноцінне членство в ЄС, продовжити потужний санкційний тиск на Росію та розірвати з нею зв’язки.

При цьому Жовква подякував компаніям, які з перших днів війни припинили свою діяльність у Росії, а також європейським партнерам за економічну, політичну, фінансову, гуманітарну підтримку, підтримку Збройних сил України.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.