Війна на сході УкраїниНовиниРускій воєнний корабель

Росіяни вдарили по Костянтинівці касетними снарядами: постраждали діти

Сьогодні увечері, 24 липня, окупанти обстріляли Костянтинівку касетними снарядами. Внаслідок удару постраждало четверо дітей. Одна дитина загинула. Ворог поцілив по зоні відпочинку.

Про це повідомляють «Вчасні Новини» з посиланням на очільника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленко.

«Щонайменше семеро цивільних зазнали поранень в результаті обстрілу Костянтинівки. Серед поранених – четверо дітей: 5-ти, 11-ти та 12-річні дівчатка і 11-річний хлопчик. Одна дитина у важкому стані», – заявив він.

Згодом Кириленко оновив інформацію, додавши, що важко поранену дитину врятувати не вдалося.

«Близько 19-ї години рашисти відкрили вогонь по місцевій водоймі, на березі якої відпочивали люди. Гатили РСЗВ «Смерч» з касетними боєприпасами – саме тією зброєю, яка застосовується для «знищення живої сили противника», – написав він.

Кириленко наголосив, що росіяни вкотре доводять, що воюють із цивільними, і у своєму бажанні вбивати не зупиняються ні перед чим. Та вчергове звернувся із закликом до батьків щодо евакуації.

«Вкотре звертаюся до батьків: дітям у зоні бойових дій не місце! Подбайте про них – евакуюйтеся. Усе необхідне для цього надаємо», – закликав глава Донецької ОВА.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.