Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: під обстрілами були 8 населених пунктів, поранено двох цивільних

Протягом минулої доби армія рф здійснила 12 атак на цивільне населення. Ворог застосовував авіацію, ЗРК «С-300», артилерію. Поранення отримали двоє мирних жителів.

Обстрілів зазнали 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Лиман, Торецьк, Часів Яр, села Бересток, Восход, Галицинівка, Міньківка.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на інформацію Донецької ОВА та поліцію Донецької області.

На Волноваському напрямку росіяни 4 рази обстріляли з артилерії Вугледар — без жертв.

На Донецькому напрямку Курахове зазнало двох ракетних ударів — пошкоджено 3 багатоповерхівки і приватний будинок. Напередодні під артилерійський вогонь потрапила Єлизаветівка Мар’їнської громади — пошкоджено лінії електропередач.

На Горлівському напрямку пошкоджено підприємство і 8 транспортних засобів у Берестку Іллінівської громади. У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об’єкт.

На Лисичанському напрямку під обстрілами Сіверськ і Серебрянка — пошкоджено будинок. У Лимані пошкоджено 4 будинки, також під вогнем Торське і Зарічне.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, Сили оборони відбили понад 25 атак армії рф на Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

На Лиманському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили всі атаки ворога біля Надії Луганської області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили всі атаки противника в районах населених пунктів Богданівка, Хромове, Кліщіївка, Андріївка Донецької області. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, активно застосовує авіацію, але наші воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Кераміка, Степового, Авдіївки, Тоненького Донецької області, де Силами оборони відбито понад 10 атак ворога.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Побєди. Тут українські воїни відбили близько 15 атак окупантів.

На Шахтарському та Запорізькому напрямках наші захисники відбили всі атаки ворога біля Новомихайлівки Донецької області

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.