CуспільствоДонецька областьНовини

«Відновлення та стійкість»: жителів Слов’янська та ВПО запрошують на воркшоп

Переселенців та жителів Слов’янська запрошують до участі у воркшопі «Відновлення і стійкість». Воркшоп допоможе більше дізнатись про власний розум та емоції, навчитися працювати зі стресами та ефективно відпочивати.

Про це Вчасним Новинам розповіла виконавча директорка БФ «Слов’янська Мрія» Євгенія Алфімова.

За її словами, такі тренінги є дуже дієвими, оскільки всі учасники отримають інструменти, якими зможуть користуватись самостійно в будь-який час. До початку повномасштабної війни такі знання можна було отримати тільки на платній основі. Тепер це можна зробити безкоштовно, якщо ви відноситесь до певних категорій. Приєднатися можуть переселенці, малозабезпечені громадяни та пенсіонери, які живуть у Слов’янській громаді.

Під час воркшопу учасники опанують фізичні вправи для зняття напруги в тілі, дихальні техніки (зменшують стрес, переживання, тривогу та поліпшують сон). Крім того, можна навчитися усвідомлювати тенденції розуму та долати негативні реакції.

Воркшоп «Відновлення та стійкість» стартує 26 жовтня о 13.00 та триватиме 4 дні.

Щоб взяти участь потрібно попередньо записатись за номером: 0 (50) 554 67 18 (Ірина) та заповнити онлайн-форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrlg8kf9y-NBhkOOsk_cPgsMslCcp5h_FqZh3wN5jlFBTEvw/viewform?pli=1

Волонтери-інструктори Євгенія Алфімова і Ірина Асєєва проведуть цей воркшоп і готові ділитися ефективними давніми практиками з усіма, хто цього потребує.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.