Війна в УкраїніНовини

ДСНС: Через ракетні обстріли 26 січня загинули 11 людей

Унаслідок російських обстрілів території України за допомогою дронів та ракет 26 січня загинули 11 людей, ще 11 дістали поранення.

Про це під час загальнонаціонального телемарафону повідомив речник Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий.

“Сьогодні внаслідок терористичних атак Російської Федерації як дронами, так і ракетами, було в нас ураження в 11 областях. Всього виникло 2 пожежі внаслідок цих уражень, пошкоджено 35 будівель, постраждало 11 осіб і, на жаль, загинуло теж 11 осіб”, — розповів він.

Хорунжий уточнив, що такі дані наявні у рятувальників станом на 15:00.

“Щодо роботи рятувальників, то у нас підключене зараз більше сотні рятувальників для ліквідації наслідків обстрілів, і понад 25 одиниць техніки”, — зауважив посадовець.

Окрім того, ДСНС намагається відновити електропостачання у лікарнях та на інших об’єктах критичної сфери.

“Зокрема, ми зараз підключили 88 електростанцій, генераторів, для того, щоби подавати електроенергію на об’єкти в першу чергу соціальної сфери, лікарні, і так далі”, — розповів речник ДСНС.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.