Події

Російські окупанти ввечері захопили приміщення Херсонської міськради та зняли прапор України, жодних триколорів та радянських прапорів ми ніколи не приймемо

Російські окупанти у понеділок, 25 квітня, ввечері захопили приміщення Херсонської міськради та зняли прапор України, ситуація була очікуваною, жодних триколорів та радянських прапорів ми ніколи не приймемо, заявив голова Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА) Геннадій.

“Протягом двох місяців окупації міська рада залишалася одним з органів місцевої влади, яка працювала під жовто-блакитним прапором. Висловлюю велику подяку працівникам установи та меру Ігорю Колихаєву. На жаль, ситуація із захопленням мерії – очікувана, адже рашисти йдуть за єдиним сценарієм, і подібні дії стали для них уже звичними. Але жодні триколори та радянські прапори ми ніколи не приймемо, адже у серці – Україна”, – написав Лагута у своєму телеграм-каналі.

Він наголосив, що, незважаючи ні на що, Херсон та Херсонська область – це Україна.

У свою чергу мер Херсона Ігор Колихаєв написав у фейсбуці, що до будівлі Херсонської міськради увійшли озброєні люди, забрали ключі та змінили охорону на свою.

“Сьогодні ввечері до будівлі Херсонської міськради увійшли озброєні, забрали ключі, змінили нашу охорону на свою. Я виїхав о 19:45 – прапор України ще був над мерією. Подробиці згодом. Я з вами”, – повідомив він.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.