З полону звільнено 10 українських Захисників

Сьогодні, 26 жовтня, в рамках роботи Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими відбувся черговий обмін. З ворожого російського полону вдалося повернути ще десять українських захисників.

Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими у Телеграмі.

Зазначається, що усі визволені полонені – військовослужбовці Збройних сил України. Дев’ять з них – представники рядового й сержантського складу, а також один офіцер.

«Звільнені воїни служать, зокрема, в 60-ій, 57-ій, 28-ій бригадах та в різних військових частинах. Найстаршому визволеному бійцю 55 років, а наймолодшому – 21 рік», – ідеться в повідомленні.

Також російська сторона передає тіло загиблого громадянина США Джошуа Алана Джонса (Joshua Alan Jones) – добровольця, який воював у складі «Іноземного легіону» та загинув 23 серпня 2022 року на Донеччині.

Робота над наступними обмінами триває. Україна робить усе можливе для повернення всіх Захисників та Захисниць, які перебувають у ворожому полоні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.