Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: поранено 1 людину

Протягом минулої доби росіяни поранили 1 жителя Донецької області – у Марковому Костянтинівської громади.

Окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку, активно застосовують авіацію. Росіяни також намагаються наступати на інших напрямках Донеччини, але Сили оборони відбивають ці атаки.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на інформацію Донецької ОВА.

На Донецькому напрямку у Мар’їнській громаді під обстрілами Красногорівка, Новомихайлівка і Костянтинівка. В Очеретинській громаді пошкоджено будинок в Уманському. Під вогнем околиці Курахівської громади — без жертв.

На Горлівському напрямку 1 людина поранена у Марковому Костянтинівської громади. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 багатоповерхівки і 2 приватні будинки.

На Лисичанському напрямку у Сіверську в зоні ураження п’ять вулиць. У Лиманській громаді зафіксовано 18 обстрілів.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку, активно застосовують авіацію. Росіяни також намагаються наступати на інших напрямках Донеччини, але Сили оборони відбивають ці атаки.

На Лиманському напрямку було відбито всі атаки ворога біля Надії та Макіївки Луганської області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 10 атак противника в районах Богданівки, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, активно застосовує авіацію, але наші воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Авдіївки, Тоненького, Сєверного Донецької області, де Силами оборони відбито 15 атак ворога.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки. Тут українськими воїнами відбито 20 атак ворога.

На Шахтарському та Запорізькому напрямках наші захисники відбили всі атаки ворога в районах Водяного, Новоукраїнки, Старомайорського.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.