НовиниОкупація

Анонім додав фотографії з «Ізоляції» та «віджатих» авто, і назвав ціль своїх публікацій (фото)

Серед викладених фотографій катівні «Ізоляція» немає таких, де є люди. Проте фото можуть впізнати ті, хто провів у в’язниці найжахливіші місяці/роки свого життя.

Вчасні Новини вже писали про те, що у мережі почали з’являтися фото «Ізоляції» та сторінки з «журналу обліку відвідування затриманих ССО МГБ ДНР». У матеріалі, крім фотографій зсередини та зовні,  розповідається про те, що це за місто і що росіяни вже також визнали існування катівні.

Зараз вже анонімний Телеграм-канал поповнився фотографіями авто, які «віджимали» бойовики ОРДЛО і документи з прізвищами тих, на кого вони згодом були переоформлені.

Невідомий також пообіцяв розповісти про тих, хто є у списках на обмін.

«Шановні в’язні Ізоляції. Я прошу не писати мені і не просити пошукати вас в списках. Всі хто там був, в списках є і ми все опублікуємо. Всьому свій час», – йдеться в повідомленні.

Крім того, він продовжив публікувати сторінки журналу, а також військову техніку, яка знаходиться на території «Ізоляції».

Щодо цілі таких публікацій, то анонім сказав, що хоче закриття «таких місць».

«На численні запитання відповідаю, мета закриття Ізоляції та інших аналогічних місць», – йдеться в повідомленні.

Наразі невідомо, хто стоїть за цим каналом і які насправді переслідує цілі, однак фотографії, за словами колишнього полоненого Станіслава Асєєва, фото реальні, а автор хоче отримати «індульгенцію» у майбутньому.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.