«Північний потік-2»: Польща почала карати судна

Польська влада вирішила ввести санкції проти двох суден Krebs Geo і Krebs Jet, які беруть участь в будівництві газопроводу «Північний потік-2».

Про це повідомляє польське видання BiznesAlert, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Влада Польщі ввела санкції проти двох суден, які, на її думку, беруть участь в будівництві газопроводу «Північний потік-2».

За словами заступника міністра морського господарства Польщі Гжегожа Вітковського, Krebs Geo і Krebs Jet належать судновласнику з Німеччини і зареєстровані в Морський палаті міста Гданська. Їх реєстрацію почали знімати з прапора Польщі. Рішення пояснюється тим, що країна не бажає мати ніякого відношення до названих об’єктів.

«Нас не цікавить, що вони перевозять і чим займаються доти, поки це не загрожує економічним інтересам нашої країни. Ці два судна останнім часом активізували свою роботу над проєктом «Північний потік-2». З п’ятниці ці два судна не повинні з’являтися в наших водах. В іншому випадку ми залишаємо за собою право затримувати їх для перевірки», – заявив Вітковський.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.