CуспільствоДонецька областьНовини

Волонтери з України та Німеччини вирушили у велоподорож, щоб зібрати гроші для ЗСУ

Волонтери Ігор Волочій з Івано-Франківська та Себастьян Швезіг з Німеччини вирушили у велоподорож, аби зібрати гроші для допомоги Збройним силам України. Маршрут пролягатиме через Слов’янськ, Краматорськ на Донеччині.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням допис Ігоря Волочого у Фейсбуці.

За його словами, у планах волонтерів – проїхати 1500 кілометрів та зібрати 500 тисяч гривень. Гроші підуть для підтримки 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» та 102 бригади ТрО.

«Двоє відчайдухів з Німеччини та України вирушають на велосипедах у 1500-кілометрову подорож прифронтовими територіями, через звільнені села та міста Маємо на меті зібрати 500 тисяч гривень на мавіки для хлопців з 10ї та 102ї ОГШБр, а також показати життя людей та жахливі наслідки війни за допомогою документального фільму», – ділиться волонтер.

Він додав, що маршрут пролягатиме через Шостку, Конотоп, Суми, Харків, Балаклію, Ізюм, Слов’янськ, Краматорськ, Запоріжжя, Херсон та Одесу.

«Ми поставили дедлайн — два тижні. Якщо вдасться — буде чудово. Однак ми не знаємо, що нас очікує попереду, тому, як вийде», — додає Ігор Волочій.

Підтримати можна:

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/5JVbBkFCxm

ПриватБанк: 4149 4991 1230 1153

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.