Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: росіяни вбили одного мирного мешканця

Окупанти продовжують гатити по населеним пунктах Донецької області. Під обстрілами були десятки населених пунктів.

Загинула одна цивільна особа.

За інформацією Донецької ОВА, за 26 вересня росіяни вбили 1 жителя Донеччини — в Орлывці.

На Волноваському напрямку росіяни 24 рази обстріляли Вугледар — без жертв.

На Донецькому напрямку 1 людина поранена в Орлівці Очеретинської громади. У Курахівській громаді під обстрілами Зоря і Курахівка — пошкоджені сільгосппідприємство і приватний будинок.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді пошкоджено 5 будинків: 2 у Петрівці і 3 у Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджено 7 приватних будинків, 1 багатоповерхівку і 1 промислову будівлю. 15 приватних будинків пошкоджено у Костянтинівці.

На Лисичанському напрямку у Званівці 1 будинок зруйновано, ще 4 пошкоджено. У Сіверську в зоні ураження шість вулиць.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, упродовж минулої доби ворог робив спроби наступу на Мар’їнському та Авідіївському напрямках. Всі атаки були відбиті.

На Куп’янському, Лиманському та Бахмутському  напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів.

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районі населеного пункту Сєверне Донецької області.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області, де протягом минулої доби здійснив 13 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Шахтарському напрямку наші захисники продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, захищають нашу землю від окупантів.

Авіаційних ударів на Донеччині зазнали: Торське, Сіверськ, Спірне, Кліщіївка, Костянтинівка, Північне, Авдіївка, Новомихайлівка, Урожайне, Благодатне, Старомайорське Донецької області.

Загалом протягом минулої доби відбулося 26 бойових зіткнень. Ворог завдав 10 ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.