Проведення мультипредметного тесту для випускників на Харківщині на стадії обговорення, є ймовірність, що його скасують – ОВА

У Харківській області випускники за винятком тих, хто перебуває на тимчасово окупованих територіях, зможуть до 10 червня отримати атестати про закінчення загальної середньої освіти у школах, де вони зараз навчаються.

“Випускники шкіл Харківської області отримають атестати до 10 червня. Для випускників, які перебувають на тимчасово окупованих територіях або з якими відсутній зв’язок або за інших критичних обставин, термін отримання атестату продовжено до грудня 2022 року”, – повідомляє пресслужба Харківської ОВА з посиланням на департамент освіти та науки.

За інформацією департаменту, проведення мультипредметного тесту на Харківщині зараз на стадії обговорення – є ймовірність, що його скасують для харківських випускників. “Остаточно про це буде повідомлено пізніше”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, цього року національний мультипредметний тест замінить зовнішнє незалежне оцінювання знань для випускників шкіл.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.