На сході поранено військовослужбовця ЗСУ

У понеділок, 29 листопада, збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. З них два з – із застосуванням забороненого озброєння. У результаті ворожих обстрілів отримав поранення український військовий.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил, передають Вчасні Новини.

Зазначається, що гібридні російські угруповання в районі Світлодарська і Старогнатівки відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Недалеко від Новоолександрівки бойовики здійснили обстріл з ручних протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. У бік Станиці Луганської російські найманці вели вогонь з артилерії калібру 122 мм. У напрямку населеного пункту Старий Айдар окупаційні війська вели обстріл з мінометів калібру 120 мм. Поблизу Новолуганського найманці застосовував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

«У результаті ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний», – йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що українські військові відкривали вогонь у відповідь на ворожі обстріли.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.