Обвинувачення проти Рубана та Савченко повернули до прокуратури (документ)

Про повернення справи до прокуратури повідомила сама Савченко, а згодом адвокат Олексій Шевчук додав, що “справи Савченко-Рубана більше не існує. Баржа фсьо”.

Про це вона повідомила у Фейсбуці, інформує Цензор.НЕТ.

Народний депутат України VIII скликання Надія Савченко заявляє, що обвинувальний акт щодо неї, а також екскерівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана повернуто прокурору через необґрунтованість обвинувачення.

“Обвинувальний акт із звинуваченням Надії Савченко і Володимира Рубана в підриві Верховної Ради мінометами з баржі, яка пливе по Дніпру, повернуто прокурору з причини необґрунтованості обвинувачення! У запобіжному заході у вигляді тримання під вартою Надії Савченко і Володимира Рубана прокурору відмовлено!”, – написала Савченко.

У свою чергу адвокат Олексій Шевчук підтвердив цю інформацію та зазначив, що “справи Савченко-Рубана більше не існує”.

“Акт повернуто! Справа розвалена!.. Справа не має перспектив. Баржа фсьо”, – написав він.

Окрім того, захисник опублікував копію ухвали суду від 29 листопада, в якій ідеться: “Клопотання захисників… Савченко Н.В. про повернення обвинувального акта задовольнити”.

Обвинувачення проти Рубана та Савченко повернули до прокуратури (документ)

Повний текст ухвали буде оголошено о 15.00 3 грудня у залі Броварського міськрайонного суду Київської області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.