Турецький Ziraat Bank розглядає можливість виходу на український ринок

Турецький державний Ziraat Bank (Ziraat Bankası) обговорив із UkraineInvest, урядовим офісом із залучення та підтримки інвестицій, можливість виходу банку на український ринок, повідомила пресслужба UkraineInvest.

“Команда UkraineInvest зустрілася із представниками Ziraat Bank Турецької Республіки, які розглядають можливість виходу банку на український ринок. Під час зустрічі учасники обговорили інвестиційний клімат України та подальші кроки організаційно-консультативної підтримки з боку UkraineInvest для інвестиційних намірів Ziraat Bank”, – уточнили у пресслужбі.

Ziraat Bank є одним із найбільших банків Турецької Республіки, заснований 1863 року. Банк працює у 115 пунктах у 17 країнах світу. Основними фінансовими послугами банку є корпоративні та роздрібні кредити, фінансування зовнішньої торгівлі та інвестицій, структурне фінансування, міжнародні перекази та казначейські операції.

UkraineInvest – офіс уряду України з просування інвестицій, створений у 2016 році для залучення інвестицій.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.