Війна в УкраїніРускій воєнний корабель

У Кривому Розі загинуло 4 людей, 53 травмовано. Серед постраждалих – 6 дітей

Зранку 31 липня сили рф випустили по Кривому Рогу дві ракети – одна влучила в секцію житлового будинку, друга – в нежитлову будівлю. Унаслідок російського ракетного удару по Кривому Рогу загинули 2 людини, 53 людини постраждали. Серед загиблих є 10-річна дитина.

Такі дані станом на 12:30 наводять українські рятувальники, передають «Вчасні Новини».

«Підрозділами ДСНС врятовано три особи, з них дитина 2013 року народження, евакуйовано 30 осіб. Всього до пошуково-рятувальних робіт залучено 230 осіб та 57 одиниць техніки, з них від ДСНС 85 рятувальників та 22 одиниці техніки. Роботи тривають», – ідеться в повідомленні.

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул опівдні повідомляв що під завалами може бути ще восьмеро людей.

«Організовано два оперативні штаби… Там люди можуть отримати всю необхідну допомогу – їжа, вода, розселення, медична допомога, плівка, тарпаулін, ОСБ, заяви на матеріальну допомогу», – вказав Вілкул.

У повідомленні Генпрокуратури вказано, що «станом на 12:40 відомо про 4 загиблих, серед них 10-річна дитина. Травмовано – 43 людини, серед них 6 дітей».

Вже після 13 години стало відомо, що кількість постраждалих збільшилась.

«Найновіша інформація така: 53 людини поранені, в тому числі три дитини. З поранених троє людей у важкому стані й один у надважкому», – розповів голова Ради оборони міста Олександр Вілкул в ефірі телемарафону

За його словами, загиблих четверо. Серед них два чоловіки. І родина: мати 45 років і дівчинка 10 років

Триває розбір завалів, під якими ще можуть бути люди.

Наслідки ракетного обстрілу Кривого Рогу росіянами показав президент Володимир Зеленський.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.