Гуманітарна допомогаДонецька областьНовини

Благодійники передали 2500 нових вікон для багатоповерхівок Покровської громади

Близько 2500 нових вікон встановлять у багатоповерхівках Покровської громади. Ідеться про будинки, які були зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів з боку загарбників.

Вікна місцевим передали благодійники, як також допоможуть їх встановити.

Про це повідомляє пресслужба Покровської МВА, передають Вчасні Новини.

«Це безпрецендентний випадок на Донеччині, пов`язаний із відновлення пошкодженого майна саме благодійниками. Ми дуже вдячні GEM за те, що зголосились встановити нашим мешканцям таку значну кількість вікон. Раніше цим фондом були виконані роботі і з заміни вікон в одній зі шкіл міста. Крім того, отримували від наших американських партнерів генератори для стабільної роботи критичної інфраструктури та на постійній основі продуктові набори», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Зазначається, що першу партію металопластикової продукції вже доставлено в Покровськ.

Передати пластикові вікна мешканцям громади вирішила американська благодійна організація GEM у партнерстві з The Howard G. Buffett Foundation.

«Примітно, що крім вікон, фахівцями GEM буде надана допомога місцевим мешканцям в проведенні монтажних зовнішніх робіт», — додали у Покровській МВА.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.