Cуспільство

В Ощадбанку стартує програма іпотечних кредитів під 3% річних єОселя

Програма єОселя наразі знаходиться в тестовому режимі. Проте вже скоро вона з’явиться в Дії , тож українці зможуть скористатись нею, щоб отримати пільговий іпотечний кредит під 3% річних.

Про це йдеться в повідомленні Ощадбанку.

У пресслужбі нагадали, що Ощадбанк продовжував надавати кредити на придбання житла громадянам України навіть під час війни. А вже цього місяця банк приєднується до участі у новій державній програмі доступного іпотечного кредитування єОселя.

«З жовтня Ощадбанк надаватиме доступні іпотечні кредити за урядовою програмою єОселя. Вона стане дієвою підтримкою для кадрових військових та правоохоронців, медиків, вчителів, науковців. Завдяки програмі вони зможуть поліпшити свої житлові умови. Ощад як лідер іпотечного ринку забезпечить швидкий розгляд заявок та комфортні умови для клієнтів на всіх етапах обслуговування кредиту в іпотечних центрах OSCHAD HOME. Протягом останніх років команда банку накопичила вагому експертизу саме в іпотечному кредитуванні», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Хто може стати учасником у єОселя

Взяти участь у програмі зможуть не всі категорії населення. Поки що йдеться про:

  • військовослужбовців ЗСУ, Національної гвардії, працівників інших силових відомств, поліцейських та членів їх сімей;
  • медичних працівників;
  • педагогів;
  • науковців.

Іпотечний кредит надається на строк від 1 до 20 років. Завдяки йому можна придбати помешкання в житловому будинку квартирного типу. При цьому потрібно зробити особистий внесок у розмірі від 20% вартості предмета іпотеки.

Наразі Ощадбанк вже надає консультації клієнтам, які хочуть скористатись програмою єОселя та отримати пільговий іпотечний кредит під 3% річних.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.