БізнесЕкономікаНовини

До 6,6 млн грн співфінансування можуть отримати українські підприємці від USAID АГРО

Програма USAID АГРО надасть співфінансування на суму 6,6 млн гривень підприємствам, які займаються переробкою сільськогосподарської продукції.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці USAID АГРО, передають Вчасні Новини.

Наразі вже можна подавати заявки на одержання співфінансування для реалізації проєкту «Бізнес-акселератори для мікро, малих і середніх підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської продукції».

Зазначається, що проведення такої програми підтримає молоді переробні підприємства, сприятиме їх комерційному та технологічному розвитку, вдосконаленню бізнес-процесів, створенню чи покращенню продуктів більш орієнтованих на ринок та привабливих для інвесторів.

Участь можуть взяти українські мікро-, малі та середні підприємства, які займаються переробкою сільгосппродукції або надають послуги для створення такої продукції та належать представникам соціально-вразливих груп.

Програма USAID АГРО надасть співфінансування для 2 проєктів із загальним бюджетом близько 6 600 000 грн.

Щоб взяти участь потрібно подати заявку (включаючи бюджет та супровідну документацію) на електронну адресу agro.subawards@chemonics.com. Завантажити шаблони форм можна за цим посиланням.

Дедлайн – не пізніше 10 серпня 2023 року (18:00 за місцевим часом).

Також 1 серпня 2023 року організатори проведуть онлайн-семінар. Зареєструватися на нього можна до 31 липня за адресою agro.subawards@chemonics.com.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.