Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: ворог скинув керовану авіабомбу та гатив з авіації, вбито одного цивільного

Упродовж минулої доби російські війська обстріляли 14 населених пунктів Донецької області. На Бахмутському напрямку наші воїни продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут.

За інформацією Донецької ОВА та поліції Донецької області, за добу російські війська обстріляли 14 населених пунктів в регіоні. Окупанти били з авіації, РСЗВ «Град», артилерії.

На Волноваському напрямку росіяни 39 разів обстріляли Вугледар. Пошкоджено 2 будинки у Новоукраїнці, під вогнем Максимівка.

На Донецькому напрямку 1 людина загинула у Костянтинівці Маріїнської громади. Протягом ночі Авдіївка зазнала обстрілів з Градів, танків та артилерії — є пошкоджені будинок, поранено 2 людини.

На Горлівському напрямку пошкоджено 6 будинків: 3 у Диліївці Торецької громади і 3 у Часовому Яру.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинок і нежитлову споруду.

Лиманська громада зазнала 10 обстрілів за добу.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається досить складною.

На Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках противник завдав авіаційних ударів біля Синьківки, Іванівки Харківської області, Надії, Новоєгорівки, Діброви, Білогорівки Луганської області.

Окупанти не полишають спроб прорвати оборону Збройних Сил України в районах Оріхово-Василівки та Кліщіївки Донецької області. Від численних артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник завдав авіаційних ударів поблизу Авдіївки, Пречистівки, Урожайного, Старомайорського Донецької області. Від численних артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів.

Окупанти безуспішно намагалися прорвати оборону наших захисників в районах Авдіївки, Мар’їнки, Новомихайлівки Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.