Зеленський закликав звільнити Гогілашвілі

Президент України Володимир Зеленський ініціює відставку заступника очільника МВС Олександра Гогілашвілі через скандал, що стався за його участі на блокпосту при в’їзді у Донецьку область.

Про це повідомляється у телеграм-каналі Зеленського, передають Вчасні Новини.

«Демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності. Зокрема, без рівності тих, хто обіймає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується. Без рівності в гідності та у праві на повагу. На мій погляд, на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути лише одна реакція», – наголосив Зеленський.

«Прошу міністра внутрішніх справ та Кабінет міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника МВС. Упевнений, що відповідна заява вже написана самим заступником», – написав президент.

Читайте також: Скандал із заступником глави МВС: Бутусов вказав на ще один важливий нюанс

Він наголосив, що у будь-якому випадку, відповіддю на законну вимогу представника поліції, має бути коректна поведінка кожної людини, незалежно від займаної посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин.

Нагадаємо. Раніше Гогілашвілі влаштував скандал на блокпосту на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи. Зокрема, він обурився, що правоохоронці його не впізнали, а згодом погрожував їм.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.