Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: росіяни вбили та поранили шістьох цивільних на Донеччині 

Упродовж минулої доби війська рф гатили по населеним пунктам Донецької області. Через обстріли загинули двоє цивільних у Красногорівці та одна людина у Водяному. Ще троє жителів регіону отримали поранення.

Сили оборони продовжують просуватися поблизу Бахмута.

За інформацією Донецької ОВА, всього за добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини, поранили ще 3.

На Волноваському напрямку 1 людина загинула і 1 будинок зруйновано у Водяному Вугледарської громади. Пошкоджено будинок в Новоукраїнці, під вогнем Вугледар і Максимівка.

На Донецькому напрямку 2 людини загинули і 1 поранена у Красногорівці. В Авдіївці 2 людини поранено. У Курахівській громаді пошкоджено базу відпочинку.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено будинок і адмінбудівлю, в Часовоярській громаді — будинок.

На Лисичанському напрямку під обстрілами 2 вулиці Сіверська. Лиманська громада потрапила під вогонь 15 разів.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, українські війська наступали напередодні південніше міста Бахмут.

«Мали частковий успіх в районі Кліщіївки Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці», — зауважив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов. 

На Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках противник не полишає спроб прорвати оборону Збройних Сил України біля Оріхово-Василівки.

Сили оборони в ході наступальних дій мали частковий успіх в районі Кліщіївки Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці.

Наші захисники стійко тримають оборону неподалік Авдіївки та Мар’їнки, де протягом минулої доби противник здійснив понад 20 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках Сили оборони продовжують утримувати ініціативу, тиснути на ворога, проводити штурмові дії та відвойовувати нашу землю.

Атаки ворога в районах Новомихайлівки Донецької області обернулися для окупантів значними втратами як у живій силі, так і в техніці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.