ВідновленняДонецька областьНовини

У Дружківці відремонтують центр реабілітації осіб з інвалідністю, що постраждав від ракетного обстрілу

У Дружківці Донецької області заплановані аварійно-відновлювані роботи Східного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, який постраждав внаслідок обстрілу. Ремонтні роботи пошкодженої покрівлі проводитиме підприємство зі Слов’янська.

Про це свідчать дані системи електронних закупівель Prozorro, передають Вчасні Новини.

Наразі опубліковано два тендери на аварійно-відновлювані роботи закладу, що був пошкоджений 5 липня внаслідок ракетного обстрілу.

Напередодні зими Управління капітального будівництва оголосило два тендери на заміну віконних блоків першого та другого поверху будівлі та капітальний ремонт покрівлі.

На заміну віконних блоків було виділено 1 млн 359 тисяч гривень. Виконавцем робіт визнано компанію «Автоінтерстрой» з Черкаської області. Згідно з тендерною документацією, роботи повинні бути завершені до 31 жовтня поточного року.

Капітальний ремонт покрівлі буде коштувати 587 595 гривень. У тендері перемогло приватне підприємство «Будінжиніринг-М» зі Слов’янська. Роботи повинні бути завершені також 31 жовтня.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.