Де на Донеччині найгірша ситуація з водою та як вирішують проблеми

Ворог продовжує нищити всю інфраструктуру Донеччини.

Зокрема, від щоденних російських атак потерпають водні об’єкти Часів Яра, а у Покровському районі система водопостачання у найважчому стані.

При цьому комунальникам вдається ремонтувати об’єкти, які зруйнували загарбники у Лимані, Костянтинівці, Слов’янську та інших містах.

Про стан водної інфраструктури області розповів головний інженер КП «Вода Донбасу» Олексій Шурко.

«Наші об’єкти у Часовоярському резервуарі чистої води майже щодня зазнають обстрілів, але нам вдається забезпечувати питною водою абонентів. Об’єкти підприємства у Покровському районі у край важкому стані, адже знаходяться майже на лінії зіткнення», — каже головний інженер.

Працівники підприємства навчились ремонтувати пошкодження просто під обстрілами. Коли ЗСУ звільняють раніше захоплені території Донеччини, фахівці «Води Донбасу» одними з перших починають працювати над відновленням зруйнованих об’єктів.

«Райгородський електротехнічний вузол — частково поновлена робота затворів. У Лимані забезпечується водопостачання та водовідведення міста. Закінчено розмінування Оскільського гідротехнічного вузла. У Слов’янську повністю відновили роботу фільтрувальної станції та водозабору. У Костянтинівці відновили роботу вщент зруйнованої водопровідної насосної станції», — розповів Олексій Шурко.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.