Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: двоє людей дістали поранень, рф не полишає спроб оточити Авдіївку (зведення)

Упродовж минулої доби 19 жовтня та вранці 20 жовтня внаслідок російських обстрілів дістали поранень двоє жителів Донецької області. Під ворожий вогонь потрапили щонайменше 20 міст та сіл. Вибухи снарядів зруйнували школу у Костянтинівці та більше ніж 10 житлових будинків.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на інформацію Донецької ОВА.

На Донецькому напрямку 1 людина поранена в Очеретиному. У Курахівській громаді пошкоджено 3 будинки у Ганівці, обстріляна Успенівка. У Гродівській громаді обстріляна Іванівка — без жертв. У Мар’їнській громаді в зоні ураження чотири вулиці Красногорівки. Авдіївка зазнала ракетного удару і масованого артобстрілу.

На Горлівському напрямку росіяни випустили 4 ракети по Костянтинівці — пошкоджено 6 багатоповерхівок і заклад освіти. У Часовоярській громаді пошкоджено 3 будинки, поранено 1 людину.

На Лисичанському напрямку 5 разів під обстріли потрапила Лиманська громада.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, російські війська намагаються відновити втрачені позиції під Бахмутом та оточити Авдіївку.

На Авдіївському напрямку ворог поновив наступальні дії та не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу численних втрат. Так, минулої доби втрати ворога склали: вбитими та пораненими майже 900 окупантів, знищено та пошкоджено майже 50 танків та понад 100 одиниць броньованої техніки противника. Також, безуспішними були наступальні дії противника в районах Новокалинового, Степового та Сєверного Донецької області.

На Лиманському напрямку Сили оборони не допустили втрат позицій в районі Макіївки Луганської області.

На Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районі Мар’їнки Донецької області. Тут Силами оборони відбито 16 атак противника.

На Шахтарському напрямку українські воїни відбили атаки ворога в районах Золотої Ниви та Старомайорського Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.