Економіка

ПриватБанк відновив роботу сервісів банку після технічної паузи з 20 березня

Державний ПриватБанк (Київ) закінчив налаштування резервних потужностей, яке тривало з півночі 20 березня, і запустив сервіси, зокрема Приват 24, у нормальному режимі, повідомила пресслужба банку в понеділок.

“Команда ІТ-фахівців ПриватБанку за три доби роботи в режимі 24/7 завершила введення резервних потужностей для безперебійної роботи сервісів банку”, – зазначено в повідомленні.

Пресслужба запевнила, що платежі та послуги Приват24 працюють у звичайному режимі.

Польська фінансова інспекція (KNF) 4 березня повідомила про зустріч із польськими банками та ПриватБанком для підтримки українського банку, зокрема його інфраструктури, шляхом створення хмарного центру обробки даних у Польщі та підтримки безперервності обслуговування платежів клієнтів банку.

Як повідомлялося, ПриватБанк 20 березня запланував технологічну паузу в проведенні платежів через Приват 24 з півночі й до 10 ранку для виконання технічних робіт із модернізації Приват 24, яку було продовжено до 21 березня.

Згідно зі статистикою Національного банку України, на 1 січня 2022 року за розміром загальних активів ПриватБанк посідав у рейтингу 1-ше місце (582,85 млрд грн) серед 71 банку, що діяв у країні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.