Події

Велика Британія запровадить ембарго на постачання срібла, лісоматеріалів, ікри з РФ

Влада Великої Британії запровадить ембарго на постачання срібла, лісоматеріалів і високоякісних продуктів із РФ, збільшить мита на низку товарів із Росії та Білорусі, зазначено в документі на сайті уряду країни в четвер.

“Нові санкції, про які оголосили сьогодні, 21 квітня, міністр зовнішньої торгівлі Великої Британії Енн-Марі Тревельян і міністр фінансів Ріші Сунак, включають заборону на імпорт срібла, лісоматеріалів і високоякісних продуктів із Росії, зокрема ікри”, – йдеться в заяві на сайті уряду Великої Британії.

Також британська влада вирішила підвищити на 35 процентних пунктів мита на 96 категорій товарів із Росії та Білорусі. Серед них були алмази та каучук, а також живі тварини, продукти харчування, одяг, транспортні засоби, музичні інструменти тощо.

Нові санкції доведуть загальну суму імпортних мит та заборон на російські товари до більш ніж 1 млрд фунтів, заявив Сунак.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.