Події

Російське командування тримає в заручниках сім'ї окупантів, що воюють в Україні, – розвідка

У західному військовому окрузі РФ сім’ям офіцерів заборонили залишати територію країни, у разі відмови окупантів від виконання бойових завдань їхніх дружин та дітей погрожують переселяти до депресивних регіонів далекого сходу РФ, повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони.

“Командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир декілька родин військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони. Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном, доки їхні чоловіки завдають ракетних та бомбових ударів по мирному населенню України на Слобожанському напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Також воєнна розвідка України оприлюднила на сайті список військовослужбовців вертолітної ескадрильї 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони західного військового округу (в/ч 12633 аеродром “Пушкін”, м. Санкт-Петербург), наголосивши, що за злочини проти мирного населення України вони будуть притягнуті до відповідальності.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.