Війна на сході УкраїниНовиниРускій воєнний корабель

Доба на Донеччині: росія вбила одного та поранила п’ять жителів регіону

Під обстрілами окупантів були десятки населених пунктів Донеччини. Ворог робив спроби наступу, але всі атаки відбиті.

Внаслідок російських обстрілів одна людина загинула, п’ятеро цивільних отримали поранення.

Про це повідомляють «Вчасні Новини».

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що поранень зазнали двоє жителів у Кураховому та ще одна людина у Часів Ярі.

За даними речника Генерального штабу Збройних сил України Павла Сили оборони України вибили росіян з позицій південніше Авдіївки. Військові продовжують стримувати противника на Куп’янському та Лиманському напрямках.

На Бахмутському напрямку українські війська продовжують вести наступальні дії південніше Бахмута. Ворог здійснив безуспішні спроби повернути втрачене положення північніше та західніше Кліщіївки, а також північно-західніше Курдюмівки.

На Лиманському напрямку від артилерійських обстрілів постраждали Торське, Верхньокам’янське, Спірне та Роздолівка.

На Бахмутському напрямку з артилерії росіяни били по населених пунктах Богданівка, Оріхово-Василівка, Іванівське, Біла Гора та ще більш ніж 10 інших.

На Авдіївському напрямку артилерійських обстрілів загарбників зазнали понад 10 населених пунктів, зокрема, Первомайське, Карлівка, Невельське та Новобахмутівка.

На Мар’їнському напрямку ворог обстріляв понад 15 населених пунктів. Серед них — Зоряне, Мар’їнка, Побєда та Гостре.

На Шахтарському напрямку під авіаційними ударами були Благодатне та Старомайорське. Від артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, у тому числі Вугледар, Водяне, Благодатне та Золота Нива.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.