Тіктокерка перепросила за слова про українську мову (відео)

15-річна TikTok-блогерка Ліза Леоненко записала нове відео, у якому перепросила за свої заяви щодо української мови. Запевняє, що не хотіла нікого ображати.

Ролик із вибаченнями опублікований на її сторінці в TikTok, передають Вчасні Новини.

Подробиці. 15-річна киянка днями записала відео, у якому заявила, що її бісить українська мова, вона їй взагалі «на вср*лася» і вона не буде спілкуватися з україномовною молоддю. У школярки приблизно 142 тисячі підписників, при цьому аудиторія  @maybe_lizaaaaa лише збільшилася після скандалу.

У соціальних мережах відео викликало гучну критику, а саму Лізу Леоненко внесли у базу «Миротворця». Крім того, з’ясувалося, що батько дівчини є держслужбовцем, а її мати володіє мережею «Паніні-гриль».

Тож тепер блогерка вирішила публічно перепросити. Вона запевняє, що така агресія була реакцією на образи на її адресу через навички володіння українською мовою.

«Я перепрошую за негативне висловлювання щодо української мови. Всі в цьому житті роблять помилки, і я не виняток. Це була реакція на образу мене за погану вимову українською мовою. Насправді ж я добре знаю українську мову і добре нею володію. Але з  невеличким акцентом», – каже Леоненко.

Крім того, стверджує, що не казала поганого про свою країну, і людей ображати не хотіла.

«Мені подобається жити в Україні. Я жодного образливого слова в бік цієї країни не сказала. Я сподіваюся, що ви зрозуміли, чому так вийшло. Я не хотіла ображати людей. Вибачте», – додала вона.

https://www.tiktok.com/@maybe_lizaaaaa/video/6931071857286335750?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6869403490276525574

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.