Телеканал Медведчука працював лише годину: РНБО заявляє про непричетність

елеканал «Перший незалежний», який був куплений представником медіагрупи Тараса Козака з групи проросійського політика Віктора Медведчука, відключили за годину після виходу в ефір.

Читати далі

РНБО ухвалила санкції проти 10 ексофіцерів і вимагає від СБУ та ОГПУ звіт щодо справ про держзраду

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив про результати сьогоднішнього засідання.

Читати далі

Гліб Бабіч: Настав час продовжити боротьбу у справі Журавля

Ми хочемо, щоб відповіли всі. Ті, хто приймав боягузливі, злочинні і фатальні рішення на всіх рівнях. Ті, хто знищував документи, щоб приховати свої дії. І ті, хто відкрито і нахабно брехали всій країні, про те що морські піхотинці “самі винні”.

Читати далі

ФБР оголосило в розшук «кухара Путіна» Пригожина

Федеральне бюро розслідувань США оголосило в розшук російського бізнесмена, засновника «Вагнера» Євгена Пригожина. Його звинувачують у втручанні у вибори в США 2016 року.

Читати далі

Джапарова вимагає скасування закону про вільну економічну зону «Крим»

Верховна Рада має скасувати закон про вільну економічну зону «Крим», оскільки він дисонує з політикою МЗС щодо необхідності посилення санкційного тиску на Росію за окупацію.

Читати далі

Росія хоче залучити мешканців ОРДЛО до виборів до Держдуми: реакція України

Росія має намір залучити мешканців ОРДЛО до голосування на виборах до Державної думи, які проходитимуть у вересні 2021 року. Україна закликає людей не брати участі в цьому голосуванні.

Читати далі

У Харкові «ЄС» оскаржує чергове перейменування проспекту Григоренка на Жукова в суді

Харківська міська рада вже втретє перейменувала проспект Петра Григоренка на Маршала Жукова. Проти такого рішення виступила територіальна організація «Європейської Солідарності».

Читати далі

По 2 роки ув’язнення отримали прихильники Шарія у Вінниці під час «таємного суду» (деталі, відео)

У Вінницькому міському суді винесли вирок Алісі Виноградовій та Івану Войтенку, які в листопаді 2017 року спалили декоративний трамвайчик у центрі Вінниці.

Читати далі